Algemene informatie

De contributie is vastgesteld op € 20,- per kalenderjaar met ingang van 1 januari 2018. Per bijeenkomst wordt een kleine bijdrage gevraagd als tegemoetkoming in de gemaakte kosten. De leden komen ten minste vijf keer, op maandagavond, per jaar bijeen, daarnaast is er meestal een Doedag en een Potkantdag. Tijdens de Doedag mogen leden één introducee meenemen. De Potkant Open (Potkantdag) staat open voor alle klossters, dus niet alleen leden, maar allen die interesse hebben.

Aspirant leden kunnen één avond als gast bijwonen, daarna beslissen zij over het lidmaatschap.

De contributie dient vóór 1 januari betaald te worden. Daarna wordt € 1,50 administratiekosten per maand extra berekend. Bij aanvang van het lidmaatschap na 1 juli wordt de halve contributie in rekening gebracht. Opzeggen moet schriftelijk vóór 1 december, anders dient alsnog de contributie voor het nieuwe seizoen te worden voldaan. De contributie kan overgemaakt worden op IBAN NL 85 RABO 0305812947 t.n.v. Kantkring Potkant te Assen.

Wilt u een avond bijwonen of lid worden dan kunt u via email contact met ons opnemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag in uw email naam, adres en telefoonnummer vermelden. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een uitnodiging toegestuurd voor de eerstvolgende bijeenkomst.

Hopelijk tot ziens op één van onze bijeenkomsten!

De doos van Pandora, hierin kan kantwerk veilig worden vervoerd.